Potrebno:
- bok choy........veza
- karfiol............ nekoliko cvetova
- tikvica............1 kom
- crni luk.......... glavica
- kuvani integralni pirinač
Na malo susamovog ulja propržiti luk, pa dodati tikvice, karfiol i na kraju bok choy.
Dinstati 10ak minuta, povrće treba da ostane hrskavo i sočno. Posoliti ili dodati soja sos, ostaviti na vatri jos koji minut i služiti uz pirinač.
da li treba da kažem da pojma nemam šta je bok choy :)))
ОдговориИзбришиI j aprvi put cujem,ali izgleda sjajno!
ОдговориИзбришиPa to je najsličnije blitvi ali je vrsta kineskog kupusa... i ima odličan ukus...
ОдговориИзбриши:)))
Živim blizu kineskog tržnog centra pa se bok choy i još mnoge druge čudne povrćke prodaju u okolni.
hvala na objašnjenju...znači, ja to kod mene neću da nađem :(
ОдговориИзбриши