уторак, 10. март 2009.

Podvarak i punjene pečurke

Potrebno:

za podvarak

- crni luk.....2 srednje glavice
- tofu...........1/3 pakovanja
- galvica kiselog kupusa

za pečurke

- pečurke ............ nekoliko komada
- beli luk.............. dva češnja
- peršun...............dve kašike velike
- proso kuvani........jedna kašika
- maslinovo ulje.....2-3 kašike

Prodinstati crni luk, dodati tofu sir i nakon nekoliko minuta kiseli kupus. Dinstati jelo 30ak minuta uz povremeno dodavanje vode.. U toku kuvanaj dodati so, biber.

















Pečurkama odstraniti dršku. U blenderu umutiti navedene sastojke beli luk, peršun, proso, ulje, so. Prvo malo prepeći pečurke na tiganju, napuniti filom i propržiti obe strane.









Gotovo.....

3 коментара:

  1. ovo mi se jako daopada
    lijepo opisano i slikama popraćeno

    ОдговориИзбриши
  2. Zvuci odlicno, narocito mi se pecurke dopadaju, ne bih poretpostavila da mogu da se prze i sa strane na kojoj je fil.
    Pozdravi!

    ОдговориИзбриши
  3. Bilo je ako uspe uspe...ali mora da se naulji malo pleh pre nego što se okrene strana sa filom

    ОдговориИзбриши